Golden honey design papier

Golden Honey design papier en de Honey bee bundel

Deze kaart maakte ik voor een teamgenootje begin deze maand. Elke maand wordt er in onze groep van demo’s een kaarten swap georganiseerd. Je krijgt iemands adres en een beschrijving of sketch voor een kaart. Je maakt je kaart en stuurt hem op naar degene van wie je het adres hebt gekregen. Vervolgens krijg je een kaart van degene die jouw adres ontvangen heeft. Ondanks dat iedereen dezelfde beschrijving gebruikt zijn de kaarten die worden rondgestuurd zo verschillend.. Echt heel erg leuk om aan mee te doen en het levert ook heel veel inspiratie op! De gebruikte materialen voor deze kaart staan in de hoofdrol bij de Workshop en Koffie & Kaart van volgende maand (april 2020). Nieuwsgierig geworden? Op de agenda pagina staan de data vermeld en je kan je via de inschrijf pagina aanmelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: