Lovely Stampers bloghop

Welkom bij de bloghop van het Lovely Stampers team, hieronder mijn project voor een beetje extra vrolijkheid in deze bizarre tijd.. 

Mini handtasjes

 

Deze tasjes maakte ik voor ons teamweekend (sorry ladies, spoiler alert!) waar ik een dagje zou gaan knutselen, kletsen en nog veel meer gezelligheid zou gaan beleven met mijn super lieve teamgenootjes. Helaas is dit afgezegd, of beter gezegd verplaatst, door dat wat ons allemaal beïnvloed op het moment; het coronavirus. Dat is ook precies de reden van deze extra ingelaste bloghop. Zodat we toch een beetje vrolijkheid kunnen delen met elkaar. En wie weet elkaar wat inspiratie geven om heerlijk aan de knutsel te kunnen blijven.

Deze tasjes maakte ik met het Golden honey design papier, de thoughtful blooms stempelset en pons, de label me bold stempelset, de sprig pons, de leaf pons, de 1 1/4″ cirkelpons, wat cardstock, een beetje tombow en wat dimensionals. Wil je weten hoe? Bekijk mijn YouTube tutorial. Dit super leuke tasjes is naar een idee van Melanie Heyl, zo ben ik op deze super vrolijke tasjes gekomen. Vul ze met iets lekkers en je hebt een geweldig en uniek kleinigheidje om weg te geven of kado te doen.

 

Klik op volgende om naar mijn teamgenootje Danielle te gaan 

Hélène

Miranda

Elly

Anne-Marie

Ine

Simone – je bent nu hier

Danielle

Geke

Kaylee

7 gedachten over “Lovely Stampers bloghop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: