Lovely Stampers Siertuin Bloghop

Welkom bij deze bloghop van het Lovely Stampers team. Het thema van vandaag is de nieuwe siertuin suite. Dit is alvast een voorproefje op de nieuwe jaarcatalogus die begin juni 2020 uitkomt. Deze suite is vanaf afgelopen woensdag (1 april 2020) te bestellen. En de naam zegt het al.. er zit ook een Nederlandse stempelset bij! Deze heet ‘bedanken in stijl’. Hij is ook als bundel te bestellen met stansen, of als suite met DSP (design papier), 2 stempelsets, 2 stansen sets, een embossingfolder, een setje lint (twee kleuren) en een vel met vergulde steentjes om je projecten helemaal af te maken. Kijk hiervoor op de catalogus pagina. Laat je voor nu vooral inspireren door mij en mijn lieve collega demo’s, we hebben weer prachtige creaties voor jullie voorbereid..


Deze kaart maakte ik met het frame en de tekst uit de siertuin collectie. Wist je dat deze frames precies passen op de ‘rectangle stitched dies’ stansenset? Deze gebruikte ik om de binnenkant uit het frame te stansen. Het stukje wat je uit het frame stanst heb ik bekleed met een bladzijde uit een oud boek en met lijm op de kaart geplakt. Hier overheen plakte ik met dimensionals het frame.

Het frame is gedecoreerd met de swirl uit de ‘Parisian dies’ stansenset en de blaadjes en takjes uit de ‘Birthday dies’ stansenset. Om het helemaal af te maken heb ik een strikje gemaakt van ‘linen thread’ en een paar champagne rhinestones toegevoegd. Is het geen plaatje geworden?

Bekijk hier hoe ik dit kaartje gemaakt heb..


Dit vind ik altijd leuke kaarten om te maken. Dit model heet een pocket card (pocket kaart). Je kan er namelijk een dubbel feestje van maken, aan de buitenkant én aan de binnenkant! Deze pocket kaart maakte ik in dezelfde stijl als de eerste kaart.

Ik gebruikte uit de siertuin collectie de twee ‘border dies’, stansen om een sierrandje te maken. Aan de binnen en buitenkant onder de tekst in petal pink (roze) en op het stukje van de boek pagina aan de binnenkant. Ook gebruikte ik de tekst uit de ‘bedanken in stijl’ stempelset. Om de eenheid met de eerste kaart te creëren gebruikte ik het zelfde kleurenpalet en dezelfde decoraties.

Bekijk hier hoe ik deze pocketcard gemaakt heb.


Klik op volgende om naar mijn collega Kaylee te gaan.


Hélène
Diana
Danielle
Elly
Carola
Anne-Marie
Ine
Simone – je bent nu hier
Kaylee


7 gedachten over “Lovely Stampers Siertuin Bloghop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: