Hello again bloghop – Nederlandse Stampin’ Up! demo’s

Welkom bij de bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. Het thema van deze hop is “Hello again” ofwel producten die mee gaan vanuit huidige catalogi naar de nieuwe jaarcatalogus. Vanaf 3 juni 2020 is deze beschikbaar.   

Dit kaartje is mijn bijdrage aan deze hop. Hij is gemaakt met de ‘Very versaille’ stempelset. Dit was de eerste set die ik bestelde toen deze voor het eerst in de catalogus stond, afgelopen juni. Ik ben ook zo blij dat deze set mee gaat. Hij is niet alleen super leuk maar ook heel veelzijdig. Ik gebruik hem voor verjaardagkaarten, bedankkaarten maar ook voor rouwkaarten. Klinkt misschien een beetje gek maar het is maar net welke kleuren je gebruikt om je kaart te maken.. Voor al deze gelegenheden zeer geschikt mits in de juiste kleurstelling. De kaart hierboven is een ‘hart onder de riem’ kaart, je laat iemand weten dat je aan ze denkt. Door de kleuren geen trieste kaart en daarmee zeer geschikt om iemand te laten weten dat je aan ze denkt en hiermee een beetje op te fleuren. 

Wil je deze kaart ook graag maken? Ik heb hiervan een tutorial filmpje gemaakt. Deze staat op mijn youtube kanaal, Stamped by Simone. Klik hier om deze video te bekijken.

Ik wens je nog heel veel hop plezier. Klik hier om verder te gaan naar mijn collega Geke.

Ilona       
Elly  
Annette K
Ellen      
Yolande  
Maike
Yvonne               
Angelique
Simone   –   Je bent nu hier.         
Geke                
Diana                 
Annette E
Danielle                        
Anita
Ingrid

21 gedachten over “Hello again bloghop – Nederlandse Stampin’ Up! demo’s

  1. Dank je wel Anita. De set vind ik echt super. En zo werkt dat nou eenmaal he, in eerste instantie geen fan maar na mooie creaties te zien komt hij toch op de wensenlijst. Gebeurd mij ook vaak.. 😉

   Like

 1. Je hebt helemaal gelijk, dit is een set voor alle gelegenheden! Maar OOK stempels die heel makkelijk combineren met andere sets. Voor mij is het een van mijn onmisbare Basics! Ik vind je gemaakte kaart prachtig. Mooie kleuren en details!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wát een mooi kaartje, met die kleuren ook.
  Ik bestelde de stempelset niet gelijk maar na een keertje gebruiken echt wel 😍. Ik ben heel blij dat ik ‘m gekregen heb van mijn zus.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: