Pre order bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demo’s

Hallo,

Gezellig dat je mee-hopt met deze super leuke hop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. We hebben allemaal prachtige projecten gemaakt met producten uit de nieuwe jaarcatalogus welke vanaf 3 juni 2020 voor iedereen beschikbaar zijn. Wij als demonstratrices mogen hieruit alvast producten bestellen (pre order/voorverkoop) om aan jullie te laten zien.. Dus pak een bakje koffie of thee, doe je schoenen uit en kruip heerlijk op de bank om te genieten van al onze prachtige projecten..

Ik heb voor jullie dit project gemaakt, een mini waterval album met 2 tags en een bellyband. Deze maakte ik met de prachtige suite ‘Forever greenery’, of in het Nederlands (het prachtige collectiepakket) ‘Natuurlijk voor altijd’. Dit collectiepakket bestaat uit geweldig designpapier (DSP) in een heleboel verschillende groen tinten waaronder de nieuwe In-color ‘just jade’, deze gebruikte ik voor de basis van dit album en als basis voor de tags. Het album heb ik aangekleed met het designpapier. Voor de tags heb ik de Nederlandse stempelset ‘Natuurlijk voor altijd’ gebruikt met de bijbehorende stansenset voor de takjes. Om het geheel af te maken gebruikte ik het lint en twine uit deze serie.

De achtergrond van de foto laat nog meer moois zien uit de nieuwe catalogus, dit is namelijk een vel desigpapier uit het ‘In good taste’ collectiepakket. Ook een prachtige serie, niet alleen voor projecten maar ook geweldig als achtergrond voor foto’s.

Wil je weten hoe ik dit mini waterval album heb gemaakt? Ik heb hiervan een tutorial op mijn YouTube kanaal. Bekijk de video hier.  

 

Mijn lieve collega demo’s hebben ook prachtige projecten voor jullie bedacht. Klik op volgende om verder te hoppen, je komt terecht op de pagina van mijn collega Karen.

Simone Denekamp – JE BENT NU HIER
Karen Breeuwer-Klein
Diana Otterlo-van Buuren
Annette Koolmees
Marlieke Smetsers
Yolande Greve – Nijssen
Angélique Stempelkeuken
Anita Corsten
Ilona de Bont-Beniest
Annette Elias
Elly Rijnvis
Maike van Heuven Van Staereling de Louw


Heb je interesse in de prachtige producten die je voorbij ziet komen? Neem gerust contact op, ik verzorg je bestelling graag! 

De gehele maand mei én juni neem ik de verzendkosten (á €5,95) voor mijn rekening bij bestellingen vanaf €50,-.

15 gedachten over “Pre order bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demo’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: