Bloghop ‘Hello 2020-2021 catalog’ Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices

Hallo,

Leuk dat je weer een rondje komt mee-hoppen. Het thema van deze hop, zoals je uit de titel al wel hebt opgemaakt, is de nieuwe 2020-2021 jaarcatalogus. Er staan weer zoveel prachtige nieuwe producten in dat de keuze erg lastig was.. Maar het is toch gelukt dus pak lekker een bakje koffie of thee, doe je schoenen uit en kruip heerlijk op de bank (of lekker in het zonnetje in de tuin) en laat je inspireren door de prachtige projecten in deze hop.. Veel plezier en geniet!

Zoals ik al zei was de keus best lastig. Stampin’ Up! heeft in deze nieuwe catalogus weer super gave suites met alles wat je nodig hebt om prachtige projecten te maken. De keus die ik uiteindelijk heb gemaakt kwam door het soort kaart wat ik voor jullie heb bedacht.. Namelijk een shaker kaart. Ik vond deze suite, Whale of a time, daar echt perfect voor.  Hele rijke kleuren, en zeg nou zelf wie is er geen fan van een mooie onderwater wereld..!?

Door het geweldige, gedetailleerde designpapier heeft dit qua afwerking weinig nodig. Toch heb ik de achtergrond van het shaker gedeelte wel bestempeld, want wat is een onderwaterwereld zonder visjes of andere onderwater dieren.. (gewoon een grote plons water 😉 ) Wat mij ook erg aanspreekt zijn de kleuren. Ik houd wel van lekker fel, helemaal in dit thema.

Deze suite is compact en daarmee ook zeer geschikt voor de beginnende knutselaar. Hij bestaat uit een stempelset met pons (ook te bestellen als bundel), een pakje designpapier (48 vellen van 6″x6″ ofwel 15.2cmx15.2cm), een superleuke embossingfolder en een doosje sequins. 

‘Ben je nieuwsgierig hoe ik deze kaart gemaakt heb? Bekijk hier de video tutorial van deze super leuke shaker kaart. 

Heb je interesse in de prachtige producten die je voorbij hebt zien komen? Stuur mij gerust een berichtje, ik verzorg je bestelling graag! De gehele maand juni neem ik de verzendkosten ter waarde van €5.95 voor mijn rekening bij bestellingen vanaf €50,-. 

Klik op bovenstaande afbeelding om naar mijn collega Marga te gaan..

Yolande

Geke

Ilona

Ingrid

Annette K

Maike

Ellen

Simone – Je bent nu hier

Marga

Annette E

9 gedachten over “Bloghop ‘Hello 2020-2021 catalog’ Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: