Bloghop Sinterklaas of toch iets anders..

Hallo en welkom bij weer een nieuwe bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. Het thema van deze hop is ‘Sinterklaas, of toch iets anders..?’. Nu heb ik niet zo veel met Sinterklaas dus bij mij is het toch iets anders geworden. Er zijn weer weer prachtige projecten voor jullie voorbereid dus pak lekker een bakje koffie of thee, doe je schoenen uit en kruip even heerlijk op de bank om te genieten van en je te laten inspireren door al dit moois! Heel veel hop plezier 😉

Vandaag heb ik deze leuke fun fold kaart voor jullie, een achterstevoren gatefold kaart. Ik struin altijd graag rond op YouTube, Pinterest en al dit soort media op zoek naar leuke ideeën. Dit schatje kwam ik tegen bij een Amerikaanse dame, Angie van chicnscratch. Haar project was in inch en ik heb dit niet alleen omgerekend naar centimeters maar ik heb de afmetingen ook een beetje aangepast. Naast de afmetingen die in Amerika anders zijn voor een standaard kaart zijn ook de verhoudingen anders. Het is daarom soms een beetje puzzelwerk om dit te vertalen naar onze eigen standaard afmetingen. Maar het is gelukt zoals jullie zien.. 

Ik gebruikte voor deze kaart de prachtige suite Winterpracht. Hierbij zit de super leuke Nederlandse stempelset Winterwensen en het geweldige DSP. Ik ben echt fan van deze suite, vooral omdat ik gek ben op blauw. Blauw is echt mijn kleur.. Zo erg zelfs dat als ik geen plan heb voordat ik begin qua kleurstelling dat mijn projecten vaak blauw zijn! Heb jij dat ook? Onbewust een voorkeur voor een bepaalde kleur?

Zoals jullie inmiddels van mij gewend zijn heb ik natuurlijk ook een tutorial van deze super leuke kaart op mijn YouTube kanaal.. Bekijk deze hier. Ik maakte deze kaart met de Heartwarming hugs suite als voorbeeld om aan het begin van de tutorial te kunnen laten zien. Zoals je in de tutorial zal zien heb ik mij bij dit project (totaal) niet aan het voorbeeld gehouden qua afmetingen van de panelen die op de kaart komen. Zo zie je dat je met een zelfde model eindeloos kan variëren en aanpassen en zo qua gevoel een compleet andere kaart creërt.  

Ben je net zo enthousiast als ik over deze prachtige producten? Je kan ze bij mij bestellen.. Als officieel en onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice verzorg ik je bestelling graag en sta ik klaar om jouw Stampin’ Up! ervaring tot een groot succes te maken 😉 

Je kan nog tot en met as. zaterdag (31 oktober 20) gebruik maken van:

  • de 15% korting op de geselecteerde series Design Papier. 
  • de bundel actie ‘Beautiful autumn’

Bekijk allebei deze acties hier.

 

Voor volgende maand ook weer veel leuke en zelfs nieuwe acties, vanaf aanstaande zondag zijn ze te zien op mijn verschillende sociale media kanalen.

  • De nieuwe workshop voor thuis, beschikbaar vanaf zaterdag 7 november. Deze maand als thema: Winterpracht.
  • Nieuw: de Suite Share.. Bestel een halve of een kwart suite bestaande uit alles wat deelbaar is (DSP, lint, embellishments) en ontvang GRATIS een pakket met kaart karton bestaande uit alle kleuren passend bij de suite en Whisper White. Deze maand als thema: Trimming the town.
  • De bundel actie van deze maand: Nothing’s better than.. Deze is al geweest maar heb ik helaas gemist omdat ik wat later ben ingestapt met het aanbieden van deze actie. Maar hij is zo gaaf dat ik hem alsnog met jullie wil delen.. Inclusief gratis materiaal pakketje voor 2 kaarten en de beschrijving van in totaal 11 projecten exclusief hier bij Stamped! by Simone.

Houd hiervoor ook de catalogus pagina van deze site in de gaten of volg mij op mijn facebook pagina.

Voor nu wens ik je nog heel veel hop plezier en een hele fijne dag.
Ik hoop tot gauw.. 😉

Klik op onderstaande de afbeelding om naar mijn collega Annette te gaan

Simone Denekamp – je bent nu hier!
Ga terug naar Yvonne

12 gedachten over “Bloghop Sinterklaas of toch iets anders..

  1. Beiden superleuke kaarten! Dit model is altijd leuk om te maken en leuk te versieren, met alle vlakken die je kunt decoreren…. Weet je wat ik een erg leuk detail vond? Het slingertje op de rood-groene kaart! Doet me denken aan een lampjessnoer. Erg leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: