Bloghop nieuwe januari-juni mini catalogus en Sale-A-Bration 2021

Hallo en welkom bij weer een nieuwe bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. Het thema van deze hop is de nieuwe januari-juni mini catalogus én de nieuwe Sale-A-Bration catalogus. Er zijn weer weer prachtige projecten voor jullie voorbereid met de nieuwe producten uit deze twee catalogi dus pak lekker een bakje koffie of thee, doe je schoenen uit en kruip even heerlijk op de bank om te genieten van en je te laten inspireren door al dit moois! Heel veel hop plezier 😉

De allereerste bundel die op mijn lijstje stond was de Pretty Perennials (blz 31) in combinatie met het gave DSP uit de SAB catalogus (blz 3). Deze moesten er gewoon komen.. Herkenbaar? Naarmate je dan vaker door de catalogus bladert komen daar natuurlijk steeds meer dingen bij, zoals bijvoorbeeld het DSP waarmee dit doosje is gemaakt (Love you always suite, vanaf blz 10). De Love you always wordt mijn volgende bestelling, wat is ook dat een gave suite met alles wat er bij zit. Hopelijk komt hij bij 1 van de dames langs zodat jullie dit kunnen zien als jullie de catalogus zelf niet hebben. Maar goed, even terug naar mijn project.. Ook het doosje komt uit de love you always suite. Heel ruim en geweldig om te decoreren. Echt een aanrader!   

Deze leuke en schattige mini Cut & Emboss machine is vanaf 5 januari ook te bestellen. Wij mochten deze al toevoegen aan onze pre-order en hem alvast uitproberen.. Wat is dit fijn! Mijn (oude) Big Shot is te groot voor op tafel en staat daarom op een karretje van de Ikea (Raskog, met de bijpassende snijplank).

Ik moet of beter gezegd moest altijd opstaan om te stansen of embossen, maar nu niet meer! Hij is echt handig en neemt weinig ruimte in op tafel. Voor de kleinere stansen (zoals die van de Pretty Perennials) echt dé perfecte oplossing. Sorry.. Dit wilde ik echt even met jullie delen want ik ben enthousiast!! 

 

Dit is mijn tweede project voor jullie vandaag. Misschien komt deze jullie bekend voor? Net als het doosje? Dat kan kloppen, ze zijn namelijk gecased uit de catalogus (blz. 31).. Deze twee projecten zijn onder andere waarom ik zo verliefd ben geworden op deze bundel. Ik wilde deze kaarten daarom ook graag maken en ik vond dit de perfecte gelegenheid hiervoor.  Want ik heb natuurlijk van allebei de projecten ook een tutorial filmpje gemaakt.. Klik op de foto van het project waarvan je het filmpje wil zien. Werkt dit niet? Dan staan iets verder naar beneden de linkjes nogmaals vermeld.

 

Morgen is er ook nog een Facebookhop.. Kom je daar ook een rondje maken? Ik heb in ieder geval nog een leuk project voor jullie gecased, deze keer uit de SAB catalogus.. En ook deze met een filmpje natuurlijk.  Klik op het Facebooklogo om naar mijn Facebookpagina te gaan.

 

Wil je graag de YouTube tutorials kijken van de projecten van vandaag? Klik op het project waarvan je het filmpje graag wil zien. Je worden doorgelinkt naar YouTube. Wil je liever naar mijn kanaal in plaats van een specifiek filmpje? Klik op het YouTube logo, je wordt doorgestuurd naar Stamped! by Simone.. 

Pretty Perennials doosje

Pretty Perennials kaart

 

Leuk dat je weer een rondje bent komen hoppen. Ik wens je nog heel veel plezier en inspiratie toe bij mij collega’s en alvast een heel fijn weekend, fijne feestdagen en een spetterend uiteinde! Je hopt via onderstaande knop verder naar mijn collega Yvonne Spikmans.

 

4 gedachten over “Bloghop nieuwe januari-juni mini catalogus en Sale-A-Bration 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: