Agenda

Welkom op mijn agenda pagina. Hier kan je alle geplande workshops vinden en evenementen waar ik bij aanwezig ben of aan deelneem. Workshops worden ongeveer een maand vooruit gepland dus neem regelmatig een kijkje hier. Gedurende de zomer maanden juli en augustus zijn er alleen workshops beschikbaar op aanvraag. Wil je graag een rondje mee hoppen? De bloghop is op deze pagina te vinden onder het kopje ‘blog’ in het menu bovenaan de pagina, voor de andere hops staat op de pagina met links onder het kopje ‘handige links’ de link naar het betreffende platform.

Even een kleine aanvulling voor het moment; ten eerste is mijn werkschema (tijdelijk) veranderd van dagdienst naar een 2 ploegendienst. Ik werk nu de ene week 5 ochtenddiensten (6:00 uur tot 14:00 uur) en de andere week 5 middagdiensten (14:00 uur tot 22:00 uur). Dit maakt het wat lastiger om workshops te plannen. Helemaal ook omdat dit slechts tijdelijk is. Ik heb voor nu in ieder geval de workshops in de avond gepland op vrijdagen in een week dat ik ochtenddienst heb en de Koffie & Kaart in de ochtend op woensdagen in de weken dat ik middagdienst heb. Wanneer dit terug veranderd naar mijn oude dagdienst uren worden het natuurlijk weer allebei avond activiteiten en gaat wellicht ook de dag op de schop. Maar dat zijn ‘zorgen’ voor later..

Ten tweede zitten we natuurlijk nog steeds met een pandemie genaamd COVID-19.. Het aantal deelnemers per workshop is daardoor beperkt in verband met de hierdoor geldende regels. Ook is er het verzoek om de basismaterialen (trimmer, schaar, vouwbeen, priktool, lijmproducten ed.) zo veel mogelijk zelf mee te nemen. Lijmproducten zijn voor/tijdens de workshop bij mij aan te schaffen (let wel op dat ik tijdelijk een beperkte voorraad heb!). De andere producten zijn natuurlijk ook te bestellen maar houd dan wel rekening met een kleine levertijd (3 tot 5 werkdagen). Daarnaast zal ik zorgen voor voldoende ruimte tussen de werkstations en is er te allen tijde de mogelijkheid voor het ontsmetten van je handen en het materiaal waar je mee werkt. Ik zorg er op mijn beurt ook voor dat de materiaal pakketjes minimaal 48 uur van te voren gemaakt zijn zodat hier geen overdracht mogelijk is. Papier ontsmetten lijkt mij namelijk niet zo’n goed idee 😉

Ik hoop dat dit alles je niet afschrikt.. Dat deed het mij in eerst instantie namelijk wel! Ik begin daarom ook een maand later dan ik in eerste instantie had gepland. Veel van de dames in mijn team zijn ook langzaam de draad weer aan het oppakken en hieruit komen ook weer de nodige tips en ervaringen voort. Volgens de meesten is het goed te doen dus heb mij er nu ook toe gezet weer een en ander te gaan inplannen. Ik hoop jullie weer gauw te zien. Op deze pagina (klik) staan de workshops waar je je nog voor in kan schrijven.

September 2020:

  • Woensdag 23 september: 24 uurs Stempelsale. 15% korting op tientallen geselecteerde stempelsets gedurende 24 uur. Deze actie begint 23 september 00:00 uur en eindigt die zelfde dag om 23:59 uur. Wacht niet te lang, deze 24 uur zijn zo voorbij!

Oktober 2020

  • Donderdag 1 oktober: Start van de Design Papier sale. De gehele maand oktober krijg je 15% korting op geselecteerde DSP series uit de huidige catalogi (de jaarcatalogus en de mini catalogus aug-dec). Sla je slag en vul je kast weer helemaal aan! 
  • Vrijdag 23 oktober: Workshop met kerst thema. We gaan aan de knutsel met de Heartwarming hugs suite, hier hoort ook een Nederlandse stempelset bij! Bekijk de aankondiging op de workshop pagina voor een sfeer impressie.
  • Woensdag 28 oktober: Koffie & Kaart met kerst thema. Deze ochtend ook aan de knutsel met de Heartwarming hugs. 
  • Zaterdag 31 oktober: om 23:50 uur eindigd de Design papier sale.. Heb jij je bestelling al gedaan? Wees er nog snel bij om te profiteren van die 15% korting op elk geselecteerd pak..

November 2020

  • Vrijdag 20 november: Workshop met kerst thema. Vanavond maken we een aantal prachtige projecten met de geweldige producten uit de Nederlandse Winterpracht suite. Kom je ook inspiratie op doen voor de kerst?
  • Woensdag 25 november: Koffie & Kaart ook deze ochtend met de prachtige Nederlandse suite Winterpracht. Kijk voor een sfeer impressie even op de workshop pagina.

%d bloggers liken dit: