Agenda

Welkom op mijn agenda pagina. Hier kan je alle geplande workshops vinden en evenementen waar ik bij aanwezig ben of aan deelneem. Workshops worden ongeveer een maand vooruit gepland dus neem regelmatig een kijkje hier. Gedurende de zomer maanden juli en augustus zijn er alleen workshops beschikbaar op aanvraag. Wil je graag een rondje mee hoppen? De bloghop is op deze pagina te vinden onder het kopje ‘blog’ in het menu bovenaan de pagina, voor de andere hops staat op de pagina met links onder het kopje ‘handige links’ de link naar het betreffende platform.Februari 2021

  • Zaterdag 13 februari: Facebook hop van de Lovely Stampers. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid, het thema is ‘de nieuwe catalogi’. De hop komt om 09.00 uur online, hop je ook een rondje mee? Je kan bij mijn berichtje beginnen als je wil.
  • Dinsdag 16 februari: de workshop voor thuis en het knutselpakket van maart komen online.
  • Zaterdag 20 februari: Video hop van de Lovely Stampers. We hebben prachtige projecten voor jullie voorbereid en deze vastgelegd op video! Het thema is ‘favoriete kleur’. De hop komt om 13.00 uur online, hop je ook een rondje mee?
  • Donderdag 25 februari: bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid. Het thema maak ik zsm bekend. De hop komt om 09.30 uur online, hop je ook een rondje mee?
  • Vrijdag 26 februari: Facebook hop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid. Het thema maak ik zsm bekend. De hop komt om 09.30 uur online, hop je ook een rondje mee?
  • Zaterdag 27 februari: laatste dag om de workshop voor thuis en/of het knutselpakket van maart te bestellen.
  • Zondag 28 februari: laatste dag van de Sale-A-Bration.. Sla nog gauw je slag voor die gave gratis producten!

Maart 2021

  • Zaterdag 13 maart: Facebook hop van de Lovely Stampers. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid, het thema is ‘Bloemen’. De hop komt om 09.00 uur online, hop je ook een rondje mee? Je kan bij mijn berichtje beginnen als je wil.
  • Zaterdag 20 maart: Video hop van de Lovely Stampers. We hebben prachtige projecten voor jullie voorbereid en deze vastgelegd op video! Het thema is ‘Lente’. De hop komt om 13.00 uur online, hop je ook een rondje mee?
%d bloggers liken dit: