Agenda

Welkom op mijn agenda pagina. Hier kan je alle geplande workshops vinden en evenementen waar ik bij aanwezig ben of aan deelneem. Workshops worden ongeveer een maand vooruit gepland dus neem regelmatig een kijkje hier. Gedurende de zomer maanden juli en augustus zijn er alleen workshops beschikbaar op aanvraag. Wil je graag een rondje mee hoppen? De bloghop is op deze pagina te vinden onder het kopje ‘blog’ in het menu bovenaan de pagina, voor de andere hops staat op de pagina met links onder het kopje ‘handige links’ de link naar het betreffende platform.Oktober 2020

 • Donderdag 1 oktober: Start van de Design Papier sale. De gehele maand oktober krijg je 15% korting op geselecteerde DSP series uit de huidige catalogi (de jaarcatalogus en de mini catalogus aug-dec). Sla je slag en vul je kast weer helemaal aan met deze geweldige actie! 
 • Donderdag 1 oktober: Bundel actie! Deze maand staat de bundel ‘Beautiful autumn’ in het zonnetje. Het is een prachtige fotopolymeer stempelset met 3 leuke herfst ponsen erbij. Op mijn facebookpagina staat elke week een leuke kaart centraal gemaakt met deze leuke bundel. Bestel je de bundel deze maand bij mij dan ontvang je een heleboel extra’s! Naast de bundel met de stempelset en de 3 ponsen ontvang je de beschrijving voor het maken van 4 leuke kaarten en een tag én je ontvangt een gratis materiaal pakketje (t.w.v. €7,- inclusief verzenden) voor het maken van 2 van de kaarten uit de beschrijving! Hoe leuk is dat!? Bestel je bundel snel en ga heerlijk aan de knutsel met deze super leuke set!
 • Zaterdag 10 oktober: Facebook hop van de Lovely Stampers. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid in het thema ‘najaar’. De hop komt om 09.00 uur online, ho je ook een rondje mee?
 • Donderdag 29 oktober: Bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid in het thema ‘Sinterklaas, of iets anders’. De hop komt om 09.30 uur online, hop je ook een rondje mee?
 • Zaterdag 31 oktober: de eerste ‘Workshop voor thuis’. Heerlijk thuis aan de knutsel met de Heartwarming hugs suite. Even anders dan anders maar nog steeds super leuk! Bekijk de aankondiging op de workshop pagina voor een sfeer impressie.
 • Zaterdag 31 oktober: om 23:50 uur eindigt de Design papier sale.. Heb jij je bestelling al gedaan? Wees er nog snel bij om te profiteren van die 15% korting op elk geselecteerd pak..

   

November 2020

 • Zondag 1 november: Bundel actie! Deze maand staat de bundel ‘Nothing’s better than’ in het zonnetje. Het is een prachtige fotopolymeer stempelset met een set stansen erbij. Op mijn facebookpagina staat elke week een leuke kaart centraal gemaakt met deze leuke bundel. Bestel je de bundel deze maand bij mij dan ontvang je een heleboel GRATIS extra’s! Naast de bundel met de stempelset en de stansen ontvang je de beschrijving voor het maken van 11 leuke projecten én je ontvangt een gratis materiaal pakketje (t.w.v. €5,50 inclusief verzenden) voor het maken van 2 van de kaarten uit de beschrijvingen! Hoe leuk is dat!? Bestel je bundel snel en ga heerlijk aan de knutsel met deze super leuke set!
 • Zondag 1 november: de eerste Suite Share.. Deel deze maand de gave suite ‘Trimming the town’, bestel en halve of een kwart suite (DSP, lint en embellishments) en ontvang GRATIS een pakket met kaart karton passend bij de kleuren van de suite inclusief Whisper White. 
 • Zaterdag 14 november: Facebook hop van de Lovely Stampers. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid, het thema volgt nog. De hop komt om 09.00 uur online, hop je ook een rondje mee?
 • Donderdag 26 november: bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid. Het thema maak ik zsm bekend. De hop komt om 09.30 uur online, hop je ook een rondje mee?
 • Vrijdag 27 november: Facebook hop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. We hebben weer prachtige projecten voor jullie voorbereid. Het thema maak ik zsm bekend. De hop komt om 09.30 uur online, hop je ook een rondje mee?
 • Zaterdag 28 november: De tweede ‘Workshop voor thuis’. Deze editie maken we een aantal prachtige projecten met de geweldige producten uit de (Nederlandse) Winterpracht suite. Weer een super leuk pakket voor knutsel plezier voor thuis.. Het is even anders dan we gewend zijn maar nog steeds super leuk om te doen.. Heb jij je pakket al besteld?

%d bloggers liken dit: