Catalogus

Workshop voor thuis en knutselpakket
maart 2021

Deze keer bevat de workshop voor thuis materialen uit de prachtige ‘Fine art Floral’ suite. Bekijk hier een impressie filmpje met een uitgebreide uitleg. Wil je je inschrijven of meer info? Volg deze link naar het inschrijfformulier.

Kosten:
De workshop voor thuis: €21.50
Het knutselpakket: €25.-

Wil je de volgende keer niet wachten op de link? Vink bij het inschrijven op het formulier dan aan dat je als eerst op de hoogte wil zijn van de nieuwe Workshops. Je ontvangt dan een aantal dagen van te voren al een mailtje met de informatie en de link om je alvast in te schrijven. Zo is jouw plekje gegarandeerd en grijp je nooit mis!


Bundel actie

Bestel in de maand januari of februari deze prachtige bundel en krijg een heleboel extra’s GRATIS, exclusief hier bij Stamped! by Simone..

Naast de prachtige cling stempelset en de pons ontvang je van mij de beschrijving van de 5 door SU gemaakte projecten, een gratis materiaal pakketje om 2 van deze kaartjes te maken én nog eens 6 extra projecten exclusief voor jou.. Een vliegende start met een super gave bundel. Heb jij hem al besteld?

Mini lente/zomer catalogus 2021

(Download, PDF, 34 MB)

Sale-A-Bration januari-februari 2021

Het begin van een nieuw jaar is altijd een feestje bij Stampin’ Up! Waarom? Vanwege de Sale-A-Bration!

Bij elke bestelling die je in januari en februari plaatst mag je bij elke €60,- gratis producten uitzoeken.. Hoe leuk is dat! Heb jij je lijstje al klaar?

(Download, PDF, 1.4 Mb)

Jaar catalogus 2020/2021

(Download, PDF, 35 MB)

KORTING % KORTING % KORTING % KORTING

Het clearance rek is weer aangevuld met de meest prachige producten met heel veel korting..

Neem gauw een kijkje en bestel je favorieten voordat ze uitverkocht zijn. OP=OP!

Beginners catalogus 2020/2021

(Download, PDF, 1 MB)

%d bloggers liken dit: