Inschrijven workshops

Welkom op mijn workshop pagina. Hier kan je de workshops bekijken waarvan de inschrijving nog open is. Bij interesse kan je je hier inschrijven door op de aankondiging te klikken of op de link daar onder. Deze link brengt je naar een online inschrijfformulier. Je inschrijving is pas definitief na het voldoen van de inschrijfkosten. Heb je vragen of is er iets niet duidelijk, stuur gerust een berichtje. Dit kan via het formulier onderaan op de home pagina of via de mail, sdenekamp5@gmail.com.

Voorzichtig start ik de workshops weer op. Door COVID-19 met beperkte plaatsen en extra maatregelen. Ik zorg voor voldoende ruimte tussen de werkplekken en bied de mogelijkheid om op elk gewenst moment je handen te kunnen desinfecteren. Daarnaast maak ik elk werkstation na gebruik goed schoon. Ik zorg er op mijn beurt ook voor dat de materiaal pakketjes minimaal 48 uur van te voren gemaakt zijn zodat (ook) hier geen overdracht mogelijk is. Papier ontsmetten lijkt mij namelijk niet zo’n goed idee 😉  

Om zo prettig mogelijk te kunnen werken tijdens een workshop vraag ik jullie zoveel mogelijk je eigen gereedschap mee te nemen (denk hierbij aan; trimmer, schaar, vouwbeen, priktool, pincet, lijmproducten ed.) Lijmproducten zijn (op het moment beperkt) te verkrijgen tijdens een workshop (ik heb tijdelijk geen grote voorraden beschikbaar),  materialen en gereedschap zijn op bestelling natuurlijk altijd te verkrijgen. Mocht je graag wat willen bestellen wat je tijdens de workshop wil gebruiken, geef dit op tijd aan en ik zorg dat het voor je klaar ligt bij aanvang.    

 


Inschrijven? Klik hier…

Inschrijven? Klik hier…


Inschrijven? Klik hier…


Inschrijven? Klik hier…

%d bloggers liken dit: