Kaart maken

Leuk dat je komt kijken op deze pagina. Hier zal ik leuke kaarten en andere projecten delen zodat je zelf lekker aan de slag kan thuis. Maak de leukste kaarten voor een verjaardag, om iemand te bedanken, een hart onder de riem te steken of gewoon zomaar omdat echte post zo veel leuker is! Of een leuk project, het zal de blikvanger zijn van elke tafel!

Bij het maken van een kaart gebruik ik meestal een aantal hulpmiddelen, ik zal hierbij tips geven over wat je kan gebruiken als je deze hulpmiddelen zelf niet hebt. De hulpmiddelen (en producten) die ik in mijn filmpjes gebruik staan vermeld onder het filmpje zodat je deze makkelijk terug kan vinden. Heb je interesse in het aanschaffen van producen die je voorbij ziet komen? Stuur mij gerust een berichtje, ik verzorg je bestelling graag!

De eerste filmpjes die ik heb opgenomen gaan over de basis van kaarten maken. Hoe maak ik een basis kaart, inkt en stempelen, 3D embossen en stansen met een machine en lijmproducten en hoe deze te gebruiken. Dit zijn de basics en zijn hieronder te vinden. Ik zal bij komende tutorials niet verder ingaan op deze technieken omdat ze in deze filmpjes duidelijk worden uitgelegd. Er zijn natuurlijk nog veel meer technieken en hulpmiddelen, deze zal ik in komende filmpjes wel uitgebreid met jullie gaan delen. Dit zullen voornamelijk project filmpjes worden, we maken een geheel project met alle bijbehorende technieken,materialen en hulpmiddelen. Houd deze pagina in de gaten of abonneer je op mijn YouTube kanaal.


Een kaart basis op maat snijden en rillen. Bekijk dit filmpje hier.

Stempelen en inkt. Dit filmpje bekijk je hier.

Stansen en embossen. Bekijk dit filmpje hier

Lijmproducten. Bekijk dit filmpje hier.


Deze kaart maakte ik voor de bloghop van 4 april 2020 om de nieuwe siertuin suite te promoten. Bekijk hier het filmpje om te zien hoe ik deze kaart gemaakt heb. De gebruikte materialen staan onder het filmpje vermeld. Heb je interesse in 1 van de producten? Stuur mij gerust een berichtje.

Deze leuke pocket kaart maakte ik ook voor de bloghop van 4 april 2020 met producten uit de siertuin suite. En ook hier heb ik een tutorial filmpje van gemaakt. Bekijk deze hier. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten..

Er is weer een nieuw filmpje online gekomen. In dit filmpje laat ik zien hoe je een stempel afdruk kan inkleuren met blends, inkt en/of watercolor pencils.

Deze kaart maakte ik voor de Facebook hop van 11 april 2020. Hier de link naar het filmpje. Ik laat je stap voor stap zien hoe ik deze kaart gemaakt heb. De gebruikte producten staan er onder vermeld. Heb je vragen of wil je producten bestellen? Stuur mij gerust een mailtje.. sdenekamp5@gmail.com

Garden greenery / Natuurlijk voor altijd

%d bloggers liken dit: